2019-01-27

Varför Optimal Recovery?

Recovery boots för svullna ben är ett utmärkt sätt att se till att dina ben är friskare och smärtfria. Användare som inte står inför svullnad kan också dra nytta av intermittenta pneumatiska kompressionsskor utan några problem. Recovery boots är ett bra sätt att slappna av djup venetrombos och se till att du är redo för en ny och hälsosam dag utan muskelsårighet eller svullna anklar.

Vi har arbetat fram våra produkter under lång tid. Testat på olika målgrupper för att uppnå bästa resultat.

Produkten är framtagen i Sverige.

Varför välja recovery boots från Optimal Recovery?

K6- modellen skiljer sig från K4 genom att den har fler kammare. Hela 6 kammare som du kan anpassa. Starta behandlingen och skräddarsy den efter dina egna behov och önskemål.

Vi har nu även Ultimate K8 (8 zoner). Samt NYA CHARGE (uppladdningsbar).

Högst tryck och längst batteritid på marknaden.

När du har på dig boots:en pressas slagg etc. tillbaka. Det innebär att blodgenomströmningen, och därmed syresättningen och tillförseln av näringsämnen, kring musklerna ökar, vilket bidrar till att återuppbygga skadad vävnad.

Behandlingen är behaglig och avslappnande och helt fri från risker och biverkningar.

Våra boots erbjuder snabbare resultat och återhämtning.

Vi tycker att det skall vara enkelt att ta med sig sina recovery boots vart man än ska. Därför skickar vi även med en väska så att du enkelt kan packa ner dem och ha fräscha och återhämtade ben vart du än befinner dig.

sv Swedish
X
0
OptimalRecovery