2020-05-06

Prismatch

Om du hittar liknande produkt med samma prestanda är du välkommen att kontakta oss. Vi är väl medvetna om att andra mindre seriösa aktörer önskar kopiera våra boots/trousers, med liknande utseende men sämre komponenter etc. Våra produkter har alltid den högsta kvaliteten samt komponenter av yttersta klass. Vi har ett kompetent team av utvecklare och atleter som ser till att alltid ligga i framkant och ge så bra resultat som möjligt.

Vi värdesätter våra kunder och lovar alltid bästa möjliga service och tillgänglighet. Vi jobbar alltid för att erbjuda produkter av absolut högsta kvalitet. Alla våra produkter är därav certifierade och uppfyller alla krav för att även användas inom olika mottagningar och kliniker.

För att garantera en rättvis jämförelse när prisgarantin ska tillämpas måste vi veta vilket företag, pris, om produkten finns i lager samt länk.

För att kunna åberopa prisgarantin bör du rapportera prisskillnaden innan du gör din beställning.

Om du mot förmodan skulle hitta en vara hos en annan nätbutik, som är billigare än hos oss, samma komponenter, prestanda etc. så kommer vi att matcha det priset åt dig. När du har bekräftat att butiken uppfyller våra villkor kommer du att få en länk i retur på ditt e-postmeddelande och sedan kan du beställa varan.

Förfrågningar om prisgarantin besvaras inom 1-3 arbetsdagar.

Stolt leverantör till de flesta professionella klubbarna i världen.

Bland annat:

Allsvenskan (fotboll), SHL, Superettan, La liga, Serie A, Bundesliga, League 1, Jupiter League, Premier League, MLS, KHL, NHL etc. och flertalet landslag inom olika idrotter.

Förfrågan

  • Länk till återförsäljaren

sv Swedish
X
0
OptimalRecovery