2018-12-30

Garanti

OPTIMAL RECOVERY RECOVERY SYSTEM 1-ÅRS GARANTI

Välkommen till Optimal Recovery-teamet!

Vi är glada att vara en viktig del av din atletiska framgång genom att förbättra och påskynda din återhämtning. Som idrottare själva förstår vi vikten av återhämtning. Vi förstår också vikten av tillförlitlighet. Det är därför vi valde att ta fram och skapa ett prisvärt och pålitligt kompressionsåterhämtningssystem som också levereras med en tillförlitlig garanti. Det innebär att mer (eller mindre?) Tid återhämtar, mindre tid oroande och mer tid träning.

Optimal Recovery System garanti är mot tillverkningsfel, funktionsfel, för tidiga produktfel, i upp till ett år från datumet av köp. Systemet innehåller ett par kompressionsskor med tillhörande slangar, en styranordning med en intern luftpump och användargränssnitt och en bärväska. 

Garantin sträcker sig till alla stövlar och kontrollenheter som köpts separat eller i förpackningar. Denna garanti är inte överförbar, vilket betyder att beställningsnummer och namn som används för att registrera garantin måste matcha beställningsnummer och namn på antingen köparen och / eller mottagaren av den ursprungliga ordern.

Efter allt vi har lagt i det, från materialval till produkttestning, är vi övertygade om att ditt Optimal Recovery System kommer att fungera under lång tid. Med det sagt står vi inte bara bakom vår produkt – vi står bakom dig. Om något händer, vänligen kontakta oss först genom att maila oss på service@optimalrecovery.se .Varje enskilt fall kommer att hanteras individuellt, men vi kommer att (a) åtegärda problemet genom reparation eller genom att ersätta den berörda delen. b) ersätta systemet eller (c) tillhandahålla en alternativ lösning som fungerar bäst för din situation.

Vi vill hjälpa dig så gott vi kan. I gengäld ber vi att du behandlar vår produkt med respekt och försiktighet att garantin inte gäller för vissa fall, även de som uppstår inom en ettårsperiod från inköpsdatumet. Dessa fall inkluderar avsiktlig manipulation, misslyckad reparation av en annan än en auktoriserad service som är representativ för snabb återuppbyggnad, medveten skada eller missbruk, eller skada som följd att använda i strid med den avsedda användningen som beskrivs i den medföljande användarmanualen.

Vi vill hjälpa dig att träna, omstarta och upprepa i flera år framöver.

Tack,

Dina vänner på Optimal Recovery.


sv Swedish
X
optimalrecovery