2018-11-18

FAQ

Vad är skillnaden mellan programmen?

Det finns sex olika recovery-program att välja mellan. De är olika när det gäller hur de blåser upp luftkammaren. Diagrammet visar till exempel driften av program A. I det här programmet fylls de åtta kamrarna med luft en efter en. Programmet startar från fötterna. Tryckvågen arbetar från kammare till kammare upp till låret och börjar sedan igen från fötterna.


Back to Index

Vad kan jag använda Optimal Recovery Recovery boots för?

Våra recovery boots är lämpliga för följande syfte:

Direkt efter träning: våra recovery boots hjälper dig att minska den resulterande mjölksyran snabbare och regenerera efter ansträngande träning.

För avkoppling: Har du en ansträngande dag och vill koppla av på kvällen? Våra recovery boots massage kan hjälpa dig.

För din uppvärmning: Recovery boots är inte utformade för att hjälpa dig att värma upp före träningen. Vi har dock hört från många idrottare att de har haft en mycket positiv upplevelse med korta sessioner innan träningen. Användandet skall dock vara kort och vid lågt tryck. Oavsett vilken applikation du använder Air recovery boots för: Under appliceringen av Air recovery boots håll dina ben så horisontella som möjligt och se till att luftförsörjningsslangar inte fastnar.


Back to Index

Vad är rekommenderad användningstid?

Optimal Recovery-styrenheten erbjuder tre förprogrammerade tidstider på 10, 20 och 30 minuter. Medan en 20- eller 30-minuters session är ideal efter en noggrann träning, är Optimal Recovery utformad för att vara effektivare genom att erbjuda fler cykler inom en given session än tävlingen. Det betyder att om du inte har mycket tid kan även en 10-minuters session ge dig den omstart du behöver.


Back to Index

Hur ofta kan jag använda boots:en ?

Optimal Recovery boots dynamiska kompressionssystem är säkra att använda flera gånger om dagen, inklusive före och efter träningssessioner. För medicinska tillämpningar, kontakta din läkare om behandlingsprotokoll som passar bäst för dina medicinska behov.


Back to Index

Vad täcker garantin?

Vi är själva aktiva idrottare och förstår vikten av återhämtning. Vi förstår också vikten av tillförlitlighet. Därför bestämde vi oss för att skapa ett prisvärt och pålitligt kompressionsåterhämtningssystem som också levereras med en omfattande ett års garanti. Optimal Recovery System levereras med ett års garanti för att skydda dig mot tillverkningsfel, funktionsfel och för tidiga produktfel. Som sagt vill vi ta hand om dig oavsett vad, även efter året. Om något händer, var snäll och fråga oss. Vi står bakom vår produkt – och dig. Det innebär att du alltid kan maila oss på service@optimalrecovery.se . Varje enskilt fall kommer att hanteras individuellt. För att läsa mer om garantin kan du gå till garantisidan under fliken Komma igång.


Back to Index

Hur bra funkar det?

Optimal Recovery boots kompressionsteknik ökar kroppens naturliga läkningsprocesser genom att förbättra blodflödet till dina muskler för att underlätta cellreparation och proteinsyntes, öka lymfatisk dränering för att lindra inflammation och minska svullnad och mobilisera avfallsprodukter som mjölksyra och överskottsvätskor. Det du märker är mindre styvhet och ömhet, ökad rörlighet och flexibilitet. Det är viktigt att notera att den hastighet som du återställer innebär flera faktorer, till exempel din ålder, träningsnivå, sömn och kost. Oavsett din situation, kan återhämtningssystemet Optimal Recovery boots dock avsevärt minska din återhämtningstid. Optimal Recovery boots baserades på befintlig medicinsk teknik som använder dynamisk kompression. År av medicinsk forskning och tillämpning har visat sig vara till nytta av dynamisk kompression. Som ett resultat är intermittenta kompressionsanordningar idealiska för idrottsmän som måste ständigt återhämta sig och läka som de pressar sina kroppar till nya gränser.


Back to Index

sv Swedish
X
0
OptimalRecovery